Online check-in rýchlo a jednoducho

Online check-in rýchlo a jednoducho

Snažíme sa modernizovať v každom smere. Online check-in je nástroj, ktorý vám ušetrí na recepcii veľa času.

Každému hosťovi posiela náš recepčný systém automaticky výzvu na online check-in 7 dní pred pobytom. Ak by ste na to zabudli, alebo nestihli online check-in vyplniť, systém sa vám ešte 2 dni pred príchodom pripomenie.

Online check-in je jednoduchý formulár, v ktorom vyplníte svoje osobné údaje ako celé meno a priezvisko, adresu trvalého pobytu, číšlo OP a pod. Pohodlne z vášho domova alebo v aute po ceste k nám. Sú to informácie, ktoré ako ubytovatelia musíme o každom hosťovi zapísať do domovej knihy. No niekedy v návale viacerých príchodov hostí sa v hoteloch zbytočne stáva, že recepcia tieto údaje prepisuje manuálne, nastávajú rady a vy zbytočne čakáte na kľúč od apartmánu. Tomu sa chceme vyhnúť - dovolenkový čas je predsa limitovaný a preto taký vzácny ;-)

A radi by sme touto cestou všetkých hostí poprosili, aby nám naozaj vždy tento online check-in vyplnili (online check-in príde ku každej rezervácii na e-mail, ktorý ste pri rezervovaní uviedli. Týka sa to všetkých hostí - či cez priamu rezerváciu v Hoteli Kukučka, Booking.com alebo iné spôsoby rezervácie). Nakoľko sme súkromné apartmány v Hoteli Kukučka - recepcia vám za nás iba vydá kľúče, ale administratívne úkony riešime priamo my s vami nadiaľku (online).

Ďakujeme pekne a prajeme príjemnú dovolenku v Hoteli Kukučka

© Copyright 2024 | Všetky práva vyhradené